Traditiegetrouw vinden er rondom de Nationale Ziekendag een aantal bijeenkomsten plaats in onze parochie. Deze worden georganiseerd door lokale afdelingen van de Zonnebloem, de Nieuwe Levenskracht en bezoekersgroepen. Wij zijn dankbaar en verheugd dat we als pastoraal team welkom zijn bij deze bijeenkomsten. Pastoor van Lamoen heeft bij al deze bijeenkomsten de gelegenheid gekregen om de aanwezigen even kort toe te spreken. Daarnaast was er ruimte voor persoonlijke ontmoeting.

Samen met pastoraal medewerkster Wilma Kouwenberg, bezocht pastoor van Lamoen de bijeenkomst op vrijdag in Duizel. Een druk bezochte middag met fijn vertier. Het was fijn elkaar te zien! Op deze middag zijn enkele persoonlijke bezoekjes afgesproken.

Een dag later is pastoor van Lamoen op bezoek geweest in de Eikenburg in Eersel. Het eenpersoonsorkest dat voor entertainment zorgde, slaagde erin om een fijne sfeer neer te zetten. Vanwege het warme weer hadden enkele mensen afgezegd. Mochten deze het op prijs stellen alsnog een bezoekje te ontvangen, zijn ze welkom om dat aan te geven. Even bellen naar het parochiecentrum of een mailtje naar pastoraal@parochieeersel.nl. Op dezelfde middag was ook in Wintelre een bijeenkomst georganiseerd. Daarom heeft onze pastoor de bijeenkomst in Eersel wat eerder verlaten. De Kempkeshof in Wintelre zat vol! Ook hier heeft pastoor van Lamoen fijne gesprekken gehad met de aanwezigen. De sfeer was fijn, het eten was lekker en de ontvangst warm. We hebben vernomen dat veel van de bezoekers ons weten te vinden op de wekelijkse uitzendingen bij KempenTV.

Op zondagmiddag is onze pastoor samen met Wilma in Steensel in de Höllekes geweest. De gezellige middag was heel goed bezocht. Het koor uit Riethoven zorgde voor een fijne ambiance. Ook in Steensel was er ruimte voor een woordje en een persoonlijk gesprek.

Al met al waren de middagen erg waardevol. De werkgroepen zijn erin geslaagd om een fijne sfeer met ruimte voor ontmoeting te creëren. De persoonlijke ontmoetingen en gesprekken op deze middag waren warm en een cadeautje in alle opzichten!

Wist u dat wij als parochie de ziekenbezoekgroepen een heel warm hart toedragen en daarom een jaarlijkse bijdrage aan deze groepen geven?

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel