In de viering van zaterdagavond 1 juli in de kerk van Wintelre zijn voor pastoor Vissers en pastoor Verschure blijvende gedenktekentjes gepresenteerd.

De gedenktekentjes zijn in de vorm van een iets groter en luxer kruisje met een metalen plaatje met tekst.  1 juli was de sterfdag van pastoor Vissers en de eerste jaargetijde. Daarom was deze dag uitermate geschikt om deze gedenktekentjes te onthullen en ze een blijvende plaats te geven aan de muur achter in de kerk langs het bord met de overige kruisjes van de overleden parochianen.

Het initiatief voor het maken van deze kruisjes kwam van Frans Spanjers. Hij maakt al vanaf het begin in 2000 de kruisjes voor de overleden parochianen.  Met het maken van deze gedenktekentjes heeft Frans aangegeven dat hij nu hiermee wil stoppen. De tekst op de kruisjes is al die jaren (en dat zijn er nu bijna 300) verzorgd door Nelly van der Sangen.

De contactgroep van Wintelre wil Frans en Nelly heel hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet in die 23 jaar.  

In een korte bijeenkomst na de viering heeft pastoor Van Lamoen onze dankbaarheid en waardering nog onderstreept door aan beide mensen een mooie bos bloemen aan te bieden.  Nelly en Frans BEDANKT!

Contactgroep Wintelre. 

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel