Komen jullie naar de voorstellingsviering?

Communie- en Vormselvoorbereiding zijn gestart

Dit jaar vinden de voorbereidingen voor de Communie en het Vormsel plaats in Wintelre, Vessem en Knegsel. In januari zijn de bijeenkomsten daarvoor gestart.

De communicanten ontmoeten elkaar wekelijks na school in Wintelre, de vormelingen gaan om de beurt op bezoek bij een vormeling thuis. Samen lezen ze verhalen, praten over het geloof en over hoe Jezus het voorbeeld heeft gegeven. Ze krijgen ook een rondleiding door de kerk van de pastoor, waarna ze samen zullen oefenen voor de viering.

Op zaterdag 24 februari om 19.00 uur in de kerk van Wintelre, zullen de communicanten en vormelingen van dit jaar zich voorstellen aan iedereen in een feestelijke familieviering. De teksten en liederen van deze viering zijn aangepast voor kinderen.

Als jij wilt weten wie dit jaar meedoen aan de voorbereidingen, dan ben je van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Volgend schooljaar zullen de voorbereidingen voor de Communie en het Vormsel plaatsvinden in Eersel, Duizel en Steensel. De inschrijvingen voor de communie en het vormsel voor volgend schooljaar zijn op de website al geopend. Ga daarvoor naar www.samenwillibrordus.nl

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel