Langs deze weg betuig ik mijn oprechte en welgemeende dank aan iedereen die de Jubileumviering van mijn Diakenwijding op zondag 16 april j.l. tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt.

Het is een grandioos feest geworden zo ik tevoren niet had kunnen voorstellen.

Een speciaal woord van dank aan Pastoor van Lamoen, het Parochiebestuur van de Parochie Samen Willibrordus Eersel, de Parochiesecretaresses Susanne van den Heuvel en Lucyl van den Putte, het Gilde Sint Joris Hapert en de Gilden van het District West van de Bond van Schuttersgilden Kring Kempenland en u allen die mij uw oprechte gelukwensen heeft overgebracht en onderstreept met een ruime bijdrage voor de Culturele Rondreis door Israël.

De rondreis gaat er zeker komen en ik zal nog een mooi zakcentje daaraan overhouden. Nogmaals heel veel dank.

Ook dank aan Joseph van Hees met zijn gelegenheidskoor voor de prachtige opluistering van de Jubileumviering in de Kerk van Eersel.
Onvergetelijk!

Diaken Johan van Olmen, Parochie Sint Willibrordus te Eersel.

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel