Nu de prijzen stijgen en gasrekeningen hoger worden is het nog harder dan vorige jaren nodig dat we een inzameling houden voor de voedselbank. In aanloop naar Kerstmis organiseren de St. Willibrordusparochie in het kerkdorp Eersel en de Protestantse kerk samen een inzameling voor de voedselbank. Ook dit jaar willen we inde Adventsperiode om uw bijdrage vragen.

De voedselbank Bladel/Eersel voorziet op dit moment 40% meer aan gezinnen en alleenstaanden wekelijks van voedsel dan vorig jaar!  Ze zijn dan ook extra blij met de opbrengst van onze inzameling.  

Kom zaterdag 10 december 2022 met uw bijdrage in de vorm van etenswaren, was- en toiletartikelen naar het kerkplein van de St. Willibrorduskerk in Eersel !

We zamelen in van 10.00 tot 14.00 uur.

Het betreft uitsluitend lang houdbare etenswaren, die niet gekoeld hoeven te worden. Geen vers vlees, geen verse groente en geen alcoholische dranken. Ook wasmiddelen en toiletartikelen zijn van harte welkom. Voor alles geldt: onaangebroken verpakkingen met een houdbaarheidsdatum die niet overschreden is.

Alvast heel veel dank!

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel