• Home
  • Nieuwe website

Nieuwe website

De afgelopen maanden hebben we samen met ontwerpbureau  Digi-Z een nieuwe website ontwikkeld. Onze website is vanaf nu op ieder scherm goed zichtbaar en rijkelijk aangevuld. Onze vorige website was inmiddels vele jaren ‘oud’ en in de tussentijd is er een hoop veranderd, zowel in de online wereld als binnen onze organisatie. Tijd dus voor een nieuwe website! We willen ook het “Samen Willibrordus zijn” benadrukken door te kiezen voor een ander logo en lay-out.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. Wij zijn erg trots op het resultaat! Wij hopen u nu nog duidelijker te kunnen informeren. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. zodat u als ‘bezoeker’ makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vindt u binnen enkele muisklikken de informatie die wij kunnen bieden. Tevens informeren wij u onder andere over het laatste nieuws.

Uiteraard hebben wij alles in het werk gesteld om onze website te verbeteren. Maar is ons dat ook gelukt? Laat het ons weten via parochiecentrum@parochieeersel.nl. Uw tips, opmerkingen of verbeterpunten zijn van harte welkom! Aan de hand van uw opmerkingen zullen wij de site de komende tijd nog verder optimaliseren en uitbreiden.

Kijk gerust eens rond! Heeft u tips of aanvullingen? Laat het ons weten!

Contact
Administratie

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel