Wie onze kerk in Eersel bezoekt, heeft ze vast al ontdekt, de QR codes.

Steeds meer mensen hebben geen contant geld meer op zak. Dat is lastig wanneer je een viering bezoekt en niet kan deelnemen aan de collecte of je wilt een kaarsje aansteken voor een dierbare en beseft dat je geen contant geld bij je hebt.

Daarom gaat ook onze kerk met zijn tijd mee en hebben we een aantal QR codes laten maken. Wanneer je een bank app op je smartphone hebt kun je heel gemakkelijk doneren.
Je hoeft alleen maar je camera-app te openen (dus niet je bank-app), deze over de QR-code te bewegen (we noemen dat scannen), en binnen enkele seconden verschijnt de gecodeerde link in je cameraviewer. Vanaf daar tik je op de link en zie je een betaalverzoek van de Rabobank – R.K. Parochie St. Willibrordus (een soort Tikkie). Check dit altijd even, zodat je weet dat jouw donatie naar het juiste doel gaat. Vul dan het bedrag in, selecteer je bank en klik op betalen. Uiteraard kun je ook nog steeds contact betalen.

We hebben een QR code gemaakt voor de collecte (deze hangen aan de collectemandjes), om een kaarsje te branden (deze hangen of liggen bij de kaarsjes) en om onze parochie te ondersteunen met een donatie (deze vindt u op onze website en bij dit artikel).

Uiteraard zijn wij blij met elke donatie, wij besteden dit aan mooie activiteiten voor onze parochianen en vrijwilligers in alle kerkdorpen en het onderhoud van onze kerken en begraafplaatsen.

Namens de parochie, hartelijk dank!

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel