Op 20 mei en 21 mei was het feest in de Sint Willibrorduskerk te Eersel.

De vormelingen en communicanten van dit jaar hebben hun voorbereidingen afgerond in twee feestelijke vieringen.

Op zaterdag 20 mei 2023 ontvingen drie vormelingen het Heilig Vormsel van deken Spooren. Het was een gezellige viering met muziek die de vormelingen zelf mee uitgekozen hadden. Het zelfgemaakte hart met de duif als symbool van geestkracht kreeg een mooie plek voor in de kerk. Na afloop ontvingen de vormelingen een herinneringskruisje van de pastoor en een felicitatiekaart van de werkgroep. De vormelingen van dit jaar hebben geholpen bij de voorbereidingen van de communicanten. Daarvoor willen we ze via deze weg nog een keertje heel hartelijk bedanken!


Op zondag 21 mei 2023 ontvingen 29 communicanten de Eerste Communie van pastoor van Lamoen. De kerk was feestelijk versierd met de slingers en borden die de communicanten zelf tijdens de voorbereidingen hebben gemaakt. De communicanten werden door hun peetouders de kerk in begeleid. Ze hebben allemaal meegeholpen bij de viering! Daar zijn wij super trots op. We hebben ondertussen gehoord dat er naderhand volop is gefeest. Het zonnige weer heeft ervoor gezorgd dat dit weekend zowel de communicanten als de vormelingen in het zonnetje zijn gezet!


Mocht uw zoon of dochter ook de communie of het vormsel willen doen? Meld hem of haar dan aan via de website: www.samenwillibrordus.nl/eerste-communie/ of www.samenwillibrordus.nl/vormsel. U wordt dan op de hoogte gehouden van de startdata van de voorbereidingen.

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel