• Home
  • Spirituele wandeling

Spirituele wandeling

Omdat de spirituele wandeling eerder dit jaar in Duizel niet door kon gaan, vanwege code oranje voor het weer, was er op woensdag 28 augustus 2019 een hernieuwde poging. Na enkele zeer warme dagen was er voor deze avond ook weer een weersomslag voorspeld met mogelijk onweersbuien en veel regen. Gelukkig kwam het slechte weer pas later en hebben we het er, op enkele druppels na en wat onweersgeroffel in de verte, toch goed van af gebracht.
Bij de kerk in Duizel verzamelden zich voor vertrek om 18.30 uur 16 deelnemers. Zij kwamen veelal uit Duizel, maar ook uit de andere dorpen liepen er mensen mee. Door de contactgroep van Duizel was er hele mooie wandelroute uitgezet, dwars door mooi natuurgebied en langs het water van de visvijver. Alles bij elkaar toch wel tussen de 3 en 4 kilometer hebben we gelopen.
Onderweg hebben we op een drietal plaatsen gestopt om met elkaar van gedachten te wisselen over een aantal vragen. Alle vragen hadden te maken met klimaatverandering, onze eigen levensstijl, de invloed van de economie en de techniek op onze samenleving, de snelle ontwikkelingen in de maatschappij en in ons eigen leven en hoe we bij dit alles toch kunnen toegroeien naar een leven uit één stuk, in harmonie met de omgeving, onszelf en onze levensovertuiging. Wat geeft je houvast en richting? Er werd volop meegedacht door alle deelnemers, die aangaven het onderwerp actueel te vinden. Na afloop sloten we, rond 20.00 uur, samen af in gemeenschapshuis “de Smis” met een lekker kopje koffie. Dank aan allen die hebben voorbereid en hebben meegelopen.

Contact
Administratie

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel