Inzameling voor de voedselbank Bladel/Eersel

Evenals vorige jaren organiseert  de groep ‘Rond de toren’ van de St. Willibrordusparochie in de plaats Eersel een inzameling voor de voedselbank in samenwerking met de protestantse kerk.

De voedselbank Bladel/Eersel probeert ruim 40 gezinnen van voedsel te voorzien. Uw gaven van vorige jaren worden enorm gewaardeerd. Zeker dit jaar willen we u vragen wederom een steentje bij te dragen! Juist nu in coronatijd heeft de voedselbank Bladel/Eersel extra behoefte aan donaties en aan inzamelingen van etenswaren.  Op zaterdag 11 december 2021 van 10.00 tot 14.00 uur worden bij de Willibrorduskerk in Eersel, Kerkstraat 29, etenswaren ingezameld. Om dit zo veilig mogelijk te doen, in verband met de corona, vindt de inzameling buiten op het kerkplein plaats. Wij rekenen erop dat u zich ook aan de regels houdt.

Het betreft uitsluitend lang houdbare etenswaren, die niet gekoeld hoeven te worden alsmede toiletartikelen en wasmiddelen. Geen vers vlees, geen verse groente en geen alcoholische dranken. Voor alles geldt: onaangebroken verpakkingen met houdbaarheidsdatum die niet overschreden is.

Wij hopen op een grote opbrengst!

Zoals: koffie, thee, pasta, rijst, mie, afbakbrood, muesli, toast, chocolade, jam, honing, stroop, hagelslag, chips, zoetwaren. Groenten, fruit, vlees, ragout en soep, in blik of glas.
Toiletartikelen, wasmiddelen.
Géén diepvriesproducten, géén koelkastproducten, géén alcohol, géén vers vlees of verse groenten en voor alles geldt: onaangebroken verpakkingen.

Wanneer? Op zaterdag 11 december 2021
Hoe laat? Van 10.00 uur tot 14.00 uur
Waar? Op het kerkplein van de St.Willibrorduskerk,
Kerkstraat 29 Eersel
Wat? Etenswaren: lang houdbaar & niet gekoeld

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel