Vrijwilligersavond 2022

Na uitstel door corona kon, op vrijdag 24 juni, dan eindelijk de vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van de Sint Willibrordus parochie plaatsvinden.

De inloop was om 19.00 uur en al snel was de zaal gevuld met vrijwilligers uit Wintelre, Vessem, Steensel, Knegsel, Duizel en Eersel.

Vice-voorzitter van het kerkbestuur, Jos Thomas, heette iedereen van harte welkom en sprak zijn waardering uit voor de vele vrijwilligers die, ondanks de achterliggende coronaperiode, zich zijn blijven inzetten voor de kerkgemeenschap.
Ook pastoor van Lamoen sprak een woord van dank uit en schetste nog eens de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar en wat er de komende tijd op de agenda staat, zowel bestuurlijk als pastoraal.

Onder het genot van de vele hapjes en drankjes genoot men van de troubadours Bach & Broccoli, die de avond muzikaal opluisterde.

Ook had de organisatie een loterij georganiseerd. Vele vrijwilligers gingen met een leuk prijs naar huis. Eén prijsje is echter achtergebleven, nr. 841. Mocht u dit nummertje nog thuis hebben liggen dan kunt u de prijs komen ophalen op het parochiecentrum in Eersel.

Rond 22.30 uur liep de avond ten einde en was het tijd om weer op huis aan te gaan. Gezien de positieve reacties mocht het een geslaagde avond heten en we hopen dan ook elkaar over twee jaar weer te treffen op de volgende vrijwilligersavond.

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel