Vacatures vrijwilliger functies in onze parochie

 Zoals je wellicht al eens in De Hint hebt gelezen, plaatsen wij regelmatig oproepen voor vrijwilligers.

Nu weten wij dat het persoonlijk aanspreken van mensen vaak beter werkt dan een oproep op de website of een lokaal blaadje. Maar soms is de nood zo hoog dat we alle kanalen aanwenden.

Onze parochie bestaat voornamelijk uit vrijwilligers. Zonder hen zou de parochie simpelweg niet meer bestaan. Geen bijzondere- en weekendviering meer, geen begrafenissen, lokale activiteiten en ga zo maar door. De pastoor kan het namelijk niet alleen.

We kunnen een parochie alleen levendig en bij de tijd houden als we er met zijn allen onze schouders onder zetten. De kerk is veel meer dan elke zondag naar een viering gaan. Het is iets doen voor de gemeenschap, samen bezig zijn en er voor elkaar zijn, in goede en slechte tijden. Met meer vrijwilligers kunnen we meer activiteiten organiseren voor alle leeftijden en achtergronden. Iedereen is welkom.

Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op. Of ken je iemand waarvan je denkt dat die ons graag zou willen helpen, geef hem of haar dan onze contactgegevens. Of je je nu voor één uurtje of enkele uurtjes per week of per maand kan inzetten, jong of oud, we zijn blij met elke helpende hand.

Wat krijg je ervoor terug? Gezelligheid, waardering, voldoening én een vrijwilligersavond.

Zie voor al onze vacatures www.samenwillibrordus.nl/vacatures

We zijn in het bijzonder op zoek naar (algemene) leden voor het kerkbestuur, kosters en administratieve krachten.

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel