Beste parochianen,

In het kader van een eerste versoepeling van de geldende coronamaatregelen hebben we als parochie bericht ontvangen dat er tijdens de weekendvieringen weer meer mensen mogen worden toegelaten.
Hierdoor kunnen we een eerste begin maken met het voorzichtig opstarten van vieringen.

Vanaf zondag 6 juni 2021 zullen er in de parochiekerk in Eersel weer vieringen zijn om 9.30 uur waarbij maximaal 80 personen aanwezig mogen zijn. In eerste instantie beperken we dit nog tot de parochiekerk in Eersel.

Uiteraard gelden de bekende voorzorgsmaatregelen ter bescherming tegen het coronavirus, zoals handen ontsmetten, mondkapjes tijdens het lopen, anderhalve meter afstand, gebruik maken van de aangewezen zitplaatsen en een aangepaste manier van de heilige Communie ontvangen.

Kaarsen aansteken doen we na de viering als het weer rustig is in de kerk. Er is geen samenzang, maar waar mogelijk zullen enkele zangers zingen of wordt er muziek afgespeeld.
Tijdens deze opstartperiode zijn er geen misintenties.

Op deze manier hopen we op een veilige manier weer een start te kunnen maken.
Omdat het aantal bezoekers nog slechts beperkt mogelijk is, worden de vieringen ook wekelijks via onze livestream op onze website (KERK-TV) aangeboden, zodat ze thuis bekeken kunnen worden.

Als dit goed verloopt hopen we dat er in de toekomst weer meer mogelijk zal zijn.

Laten we met elkaar verbonden blijven in deze tijd.

Namens ons  parochiebestuur en pastoraal team,
Pastoor C. van Lamoen.

Contact
Secretariaat

0497 - 512235

Contact
Bestuur

0497 - 512235

Postadres

R.K. Parochie
Sint Willibrordus
Kerkstraat 29
5521 JK Eersel